Goedkope vliegtickets Hawaii aanbiedingen

 

De ongekroonde koning van de tropische bestemmingen Hawaii is één van de meest geïsoleerde eilanden groep ter wereld en vliegtickets zijn dus ook niet bepaald goedkoop. Hawaii vliegtickets variëren enorm qua prijs maar waarom zou je meer betalen dan nodig is? Hieronder vind je belangrijke informatie & tips om goedkope vliegtickets Hawaii te scoren

Vluchten

 

Hawaii ligt niet bepaald om de hoek, het ligt zo’n 115000 km van Nederland. Er zijn dan ook geen directe vluchten vanuit Amsterdam Schiphol Airport of Brussels Airport naar Hawaii. De gemiddelde vliegtijd naar Hawaii is ongeveer 16 uur. Dit is enkel de tijd dat je daadwerkelijk aan het vliegen bent om van Nederland naar Hawaii te komen. De overstaptijd is hier niet bij inbegrepen. De meeste vluchten hebben een tussenstop op het Amerikaanse vasteland in steden zoals Los Angels of San Francisco.

Hawaii heeft 3 internationale luchthavens: Honolulu International Airport (HNL), Kona International Airport (KOA) en Hilo International Airport (ITO). De meeste internationale vluchten landen op Honolulu International Airport in de stad Honolulu op het eiland Oahu, de grootste luchthaven op Hawaii. De andere eilanden van Hawaii zijn via deze Airport gemakkelijk te bereiken met vliegtijden die variëren van 45 minuten tot een uur.

Vliegticket Hawaii aanbiedingen:

 

Een vliegticket naar Hawaii is over het algemeen niet goedkoop. Ticketprijzen kunnen erg variëren en zijn afhankelijk van de maatschappij de verschillende seizoenen. Een gemiddeld retourticket naar Hawaii kost dan ook al gauw €700,- tot €1000,-. Over het algemeen vind je de meest goedkope vliegtickets Hawaii zijn te vinden van januari tot maart. De duurste tickets vallen meestal binnen de Nederlandse schoolvakanties en rond, thanksgiving en kerst. Regelmatig hebben verschillende luchtvaartmaatschappijen leuke aanbiedingen naar Hawaii vanuit Europa. Er zijn diverse vliegmaatschappijen die vliegtickets vanuit Nederland naar Hawaii aanbieden, namelijk:

  • United Airlines.
  • KLM
  • Delta
  • British Airways
  • Lufthanse

Wil je echt goedkope vliegtickets Hawaii op de kop tikken dan is het goed om de verschillende (actie)periodes in de gaten te houden. Een last minute naar Hawaii is over het algemeen goedkoper dan maanden van te voren je ticket boeken. Dit geldt uiteraard niet voor vakantieperiodes. KLM is één van de maatschappijen die regelmatig vluchten vanuit Amsterdam Schiphol Airport naar Hawaii aanbiedt en dus zijn de KLM Werelddeal Weken (januari en midden september) een goede periode om vliegtickets Hawaii met korting te vinden. Ook de TUI Ticketsale is een mooie actieperiode. Naast losse vliegtickets Hawaii bestaan er ook complete pakketreizen Hawaii. Bij deze rondreizen zijn de vliegtickets, transfers en accommodatie inbegrepen in de prijs. Enkele bekende aanbieders van deze pakketreizen zijn TUI, Kras, Exit Reizen en Pacificislandtravel.